AKTUELNOSTI

08.02.2021

UNIŠTENO ZELENILO NA BULEVARU 21. MAJ

Nesavjesni vozači i neprilagođena brzina u prethodnom periodu nanijeli su puno štete na zelenim površinama na gradskim saobraćajnicama.

Posljednji takav primijer dogodio se sinoć na kružnom toku na Bulevaru 21. maj, gdje je za sada nepoznato lice automobilom uništilo travnjak i veoma vrijedno stablo masline u kružnom toku koji je nedavno pezjažno uređen.

Podsjećamo da ovakve situacije nijesu rijetka pojava, jer su nažalost na sličan način u posljednjem periodu uništene i zelene površine na kružnim tokovima u Moskovskoj ulici i na raskrsnici Ulice Bracana Bracanovića i Bulevara Šarla de Gola, kao i razdjelno ostvo u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ali se i usljed nesavjesnog parkiranja slične situacije dešavaju i na drugim lokacijama u Podgorici.

Ovim putem još jednom apelujemo na vozače da brzinu prilagode stanju na putevima i vremenskim uslovima i da se savjesno ophode prema zelenim površinama kako bi sredstva i vrijeme koja ulažemo u njihovo saniranje uložili u nova ozelenjavanja Podgorice.

Share:

UNIŠTENO ZELENILO NA BULEVARU 21. MAJ