AKTUELNOSTI

28.04.2021

PAMETNE KLUPE POSTAVLJENE U PODGORIČKOM PARKU I CENTRALNOM PARKU NA POBREŽJU

Zahvaljujući uspješnoj saradnji Glavnog grada i Crnogorskog Telekoma u Podgorici su danas postavljene još dvije pametne klupe i to na lokaciji novog Podgoričkog parka i u Centralnom parku na Pobrežju. Na ovaj način nastavlja se dobra praksa uvođenja pametnih rješenja i usluga, koja kroz „Smart city“ koncept, građanima olakšavaju svakodnevne aktivnosti.

PR gradskog preduzeća „Zelenilo“Milica Vukčevićizrazila je zadovoljstvo zbog nastavka realizacije projekta „Pametni parkovi“ koji je u prethodnom periodu realizovan sa kompanijom Crnogorski Telekom.

„Danas se pored Njegoševog, Karađorđevog, parka Kruševac i Dječijeg parka, pametne klupe nalaze u Podgoričkom parku i u Centralnom parku na Pobrežju. Na ovaj način želimo da pokažemo našim sugrađanima da nam je zaista važno da oni svoje vrijeme provode na što kvalitetniji način i da u svakom trenutku mogu da dobiju informacije koje su im potrebne“, naglasila je Vukčević i zahvalila Crnogorskom Telekomu na saradnji koja je i do sada bila izuzetno kvalitetna, te izrazila uvjerenje da će i u periodu koji slijedi saradnja biti nastavljena kako bi svi novi parkovi dobili pametne klupe.

„Zadovoljstvo nam je što je kompanija Telekom u prilici da sa Zelenilom i Glavnim gradom nastavi realizaciju projekta Pametni parkovi započetu prije više od godinu dana i što su u prilici da zajedno nastave sa promocijom podgoričkih parkova kojih je sve više i nadamo se da će se taj trend i nastaviti. U pitanju je promocija zelenih oaza u kojima građani Podgorice i turisti mogu da završavaju svakodnevne obaveze zahvaljujući tehnologiji, koju s jedne strane mi kao tehnološki lider, a sa druge strane Glavni grad to prepoznaje kroz ovu saradnju, možemo da im pružimo“, istakao jeMatija Otašević, ekspert za komunikacije u Crnogorskom Telekomu.

Share:

PAMETNE KLUPE POSTAVLJENE U PODGORIČKOM PARKU I CE