AKTUELNOSTI

18.10.2019

Zelenilo dodijelilo sponzorstvo maratoncu

Čast nam je da iz redova naših zaposlenih prestavimo maratonca koji je među mnogobrojnim nagradama na “19. ultramaratonu-Montenegro 2019” osvojio prvo mjesto u trci na 50 km i odbranio titulu sa prošlogodišnjeg ultramaratona sa 12 minuta boljim vremenom.

Muhamed Kurgaš, zaposlen je u gradskom “Zelenilu” i svakodnevno brine o našim parkovima. Nakon završenih obaveza na poslu, gdje je zavrijedio poštovanje svojih kolega, Muhamed svoj dan nastavlja na Ćemovskom polju gdjevrijedno trenira i priprema se za svoje sljedeće poduhvate, a sljedeće učešće najavio je na Podgoričkom maratonu koji se tradicionalno održava u oktobru.

“Zadovoljstvo nam je da u našim redovima imamo ovako vrijednog i marljivog radnika, a s obzirom da naše preduzeće podržava zdrave stilove života, odlučili smo se da ga, pored moralne podrške, sponzorišemo i obezbijedimo mu opremu potrebnu kako bi mu makar malo olakšali put ka novim uspjesima.” izjavila je Direktorica “Zelenila” Daca Popović i poželjela mu sreću na Podgoričkom maratonu, kao i na drugim takmičenjima koja mu tek predstoje.

Muhamed je izrazio veliko zadovoljstvo što je njegov trud prepoznat: “Zahvaljujem se kolegama koje su prepoznale moj potencijal i obezbijedili mi opremu potrebnu za sljedeće takmičenje. Zadovoljstvo je još veće, jer sam upravo pozvan da nastupam za Reprezentaciju Crne Gore”.

Bravo Muhamede, ti si naš ponos.

Share: