AKTUELNOSTI

03.02.2020

Formiran drvored u Ulici Pete proleterske brigade

Zelenilo je u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama realizovalo sadnju još jednog dvoreda u glavnom gradu. Ovog puta drvored je formiran u Ulici Pete proleterske brigade gdje je posađeno 27 odraslih sadnica košćele, u okviru koje su putem aplikacije “Moje drvo” biljke donirale i društveno odgovorne kompanije Lukoil Montenegro (5 sadnica) i Erste banka (8 sadnica).

“Sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili učešće uakciji ozelenjavanja koju je iniciralo Zelenilo d.o.o.. Kao društveno odgovorna kompanija trudimo se da damo doprinos poboljšanju kvaliteta vazduha i zaštiti životne sredine. Nadamo se da smo dali lijep primjer i da će ovo biti jedan u nizu realizovanih projekata” istakao je za ovu priliku Aleksandar Radonjić iz Lukoil-a i najavio dalju saradnju.

Direktor filijale Erste banke na Starom aerodromu, Lazar Mirković izrazio je veliko zadovoljstvo što je njihova kompanija učestovala u ovoj plemenitoj akciji: “Erste banka uvjek nastoji da bude dobar komšija, pa smo se rado odazvali pozivu da podržimo akciju Zelenilo d.o.o. i gradskih službi da se ozeleni, učini bezbjednijim i humanijim put kojim veliki broj naših klijenata, sugrađana i djece svakodnevno prolazi.”

Share:

Formiran drvored u Ulici Pete proleterske brigade