AKTUELNOSTI

14.03.2020

Društveno odgovorno poslovanje i ponašanje u doba Korone

Ulica Svetlane Kane Radević danas je, zahvaljujući društveno odgovornoj kompaniji Bemax, postala bogatija za drvored od 24 platana.

“Zelenilo” je izvršilo sadnju, dok zbog mjera koje je Vlada Crne Gore uvela radi sprječavanja pojave virusa COVID 19 izostala akcija sa predstavnicima Glavnog grada i volonterima donatorskih kompanija, kakvu u ovakvim prilikama inače realizujemo.

Zamjenica gradonačelnika dala je telefonsku izjavu za ovu priliku: “Zadovoljstvo je što projekat Moje drvo nastavlja da živi i spaja grad i društveno odgovorne pojedince i kompanije. Naši prijatelji iz Kompanije "Bemax" su prethodnih godina kroz donacije i sponzorstva podržali veliki broj projekata Glavnog grada, tako da je ovo nastavak jedne lijepe saradnje. Nažalost, danas nijesmo mogli zajednički učestvovati u akciji sadnje, budući da je neophodno da svi zajedno odgovorno pristupimo poštovanju preporuka Instituta za javno zdravlje, ali smo veoma zadovoljni što novi drvored platana od danas krasi Ulicu Kane Radević.”

I iz kompanije Bemax dobili smo telefonsku izjavu: “Bemax, kao društveno odgovorna kompanija, želi da doprinese očuvanju životne sredine i ozelenjavanju Glavnog grada zbog čega smo i odlučili da se pridružimo aplikaciji “Moje drvo” i doniramo biljni materijal za Ulicu Svetlane Kane Radević.”

Share: