AKTUELNOSTI

20.03.2020

"Zelenilo" preduzelo je niz preventivnih mjera u cilju spječavanja širenja novog korona virusa

Aktivnosti na održavanju javnih zelenih površina obavljaju se u skladu sa Programom rada, a usljed novonastale situacije zaposlenima u Društvu, obezbijeđene su dovoljne količine dezinfekcionih sredstava i zaštitnih rukavica i maski. Prilikom izvođenja radova poštuje se socijalna distanca.

Preventivne mjere sprovode se u kontinuitetu i u službenim prostorijama, vozilima,na alatima i mašinama, a danas je započeta i dezinfekcija javnih zelenih površina.

Preventivno tretiranje dezinfekcionim sredstvom izvodi se na dječijim igralištima gdje se tretiraju sprave za igru najmlađih i klupe. Danas će denzifekcija biti izvršena na dječijim igralištima u Bloku VI, Bloku V, Ulici Vasa Račovića, Ulici Svetozara Markovića, Bulevaru Serdara Jola Piletića, Bulevaru Ivana Crnojevića i Bloku N (u centru grada), a ove mjere će se u kontinuitetu sprovoditi do daljnejeg.

Još jednom molimo građane da se pridržavaju Naredbe Vlade Crne gore i da bez prijeke potrebe ne izlaze iz svojih domova kako bismo se sa ovim opakim virusom izborili što prije sa što manjim posljedicama.

Share: